Aanmelden

Adverteren

Adverteren in de Norger Courant is een goede investering voor ondernemers die de inwoners van het verspreidingsgebied van de krant willen bereiken . De krant wordt in z’n geheel goed gelezen, het verspreidingsgebied is overzichtelijk en daardoor goed herkenbaar. Zowel redactionele artikelen als advertenties worden goed gelezen.

Er zijn combinaties mogelijk met de website ditisnorg.nl en de Facebookpagina van deze site. De tarieven zijn zonder meer aantrekkelijk. Neem contact op met Willem Bakering voor de actuele prijzen en eventuele kortingsmogelijkheden bij meerdere plaatsingen. (06 520 610 69 of datstaat@planet.nl).

De zetspiegel van de krant is 254 mm x 395 mm. Een halve pagina 254 mm x 193 mm en een kwart pagina 126,5 x 193 mm.

Reguliere advertenties kunnen in opgemaakte vorm tot zondagmiddag 18.00 uur worden aangeleverd. Als ze nog aangepast of gemaakt moeten worden is vrijdag 19.00 uur de deadline. Familieberichten in geval van overlijden kunnen tot maandag 09.00 uur worden aangeleverd. Zie voor actuele informatie en uitgaves op speciale dagen de homepage van deze site.

Brinkjes zijn kleine advertenties op pagina 2. Er gelden 22 tekens per regel. Voor de eerste drie regels (66 tekens) geldt een plaatsingsbedrag van €1,50. Daarna komt er voor elke eenheid van 22 tekens €0,50 cent bij. Brinkjes kunnen worden ingeleverd en contant worden betaald via de groene brievenbus van de Norger Courant in De Brinkhof. Via de e-mail (datstaat@planet.nl) is plaatsing van den Brinkje eveneens mogelijk. Alleen bij meerdere plaatsingen worden facturen verstuurd.

Adverteren op ditisnorg.nl: Ook is plaatsing van een banner of een actiebanner op de website ditisnorg.nl mogelijk. Voor leden van de Zakenkring Norg e.o. gelden forse kortingen. Dat voordeel geldt eveneens voor vaste adverteerders in de Norger Courant.

Verspreidingsgebied: Norg, Een, Een-West, Veenhuizen, Langelo, Peest, Zuidvelde, Westervelde, Huis ter Heide, Lieveren, Alteveer, Roderesch, Steenbergen, Zeijen en Donderen.

Reguliere oplage: 5000.

Speciale uitgaves: rondom bijzondere evenementen zijn speciale uitgaves van de krant mogelijk, in grotere oplages. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Schroom niet, dit kan zeer interessant zijn.

Neem contact op met Willem Bakering via T: 06 520 610 69 of E-mail: datstaat@planet.nl.

Redactie, advertenties, tips:

Dat Staat Communicatie
Willem Bakering
Brink 1
9331 AA Norg
Tel: 06 520 610 69
E-mail: datstaat@planet.nl

Colofon

De Norger Courant is een onafhankelijk weekblad voor Norg en omliggende regio. De krant verschijnt in Norg, Veenhuizen, Een, Een-West, Huis ter Heide, Zuidvelde, Westervelde, Peest, Langelo, Zeijen, Donderen, Lieveren. Alteveer, Steenbergen, Roderesch.
Inleveren van redactionele kopij en advertenties tot uiterlijk maandag 08.30 uur. De speciale Norger Courantbus in De Brinkhof wordt vrijdagmiddag om 17.00 uur geleegd. Bezorging: Santibri. Bezorgklachten: 0598 - 631717