Aanmelden

Bedrijfsreportage

De Norger Courant biedt de mogelijkheid om bedrijfsreportages te plaatsen. Een halve pagina is 125 euro, een hele pagina 225 euro. Dat is inclusief plaatsing op Facebook (facebook.com/ditisnorg). Alle bedrijfsreportages worden goed gelezen en de bedrijven krijgen tot lang na plaatsing positieve reacties. Het is dus een zinvolle investering.

We komen langs om te interviewen, maaken het artikel en zorgen voor plaatsing. Foto’s/illustraties maken we zelf of kunt desgewenst ook aanleveren. Dit is echt een uniek aanbod. Dus schroom niet om contact op te nemen bij het starten van een nieuwe bedrijf, een nieuwe koers, extra aandacht voor acties, een jubileum, de nadruk leggen op nieuwe innovatieve producten of als u uw medewerkers in het zonnetje wilt zetten… Alles is mogelijk. Neem gerust contact op met Willem Bakering (06 520 610 69 of datstaat@planet.nl)

 

Redactie, advertenties, tips:

Dat Staat Communicatie
Willem Bakering
Brink 1
9331 AA Norg
Tel: 06 520 610 69
E-mail: datstaat@planet.nl

Colofon

De Norger Courant is een onafhankelijk weekblad voor Norg en omliggende regio. De krant verschijnt in Norg, Veenhuizen, Een, Een-West, Huis ter Heide, Zuidvelde, Westervelde, Peest, Langelo, Zeijen, Donderen, Lieveren. Alteveer, Steenbergen, Roderesch.
Inleveren van redactionele kopij en advertenties tot uiterlijk maandag 08.30 uur. De speciale Norger Courantbus in De Brinkhof wordt vrijdagmiddag om 17.00 uur geleegd. Bezorging: Santibri. Bezorgklachten: 0598 - 631717